Aktuelno

   Druga predstava u ovogodišnjem takmičarskom programu je ČAROBNJAK IZ OZA Kraljevačkog pozorišta, u režiji Miodraga Dinulovića.
Podsećamo publiku koja je preuzela ulaznice da predstava počinje 17.11.2017. godine u 15h na sceni Pozorišta lutaka “Pinokio” (Novi Beograd, Goce Delčeva 1).

A 17.11.2017. godine u 18h na sceni Ustanove kulture “Vuk Stefanović Karadžić” biće izvedena predstava ODISEJ – SAN O POVRATKU u režiji Biserke Kolevske. Posebno se radujemo jer je ovo prvo gostovanje Dječijeg pozorišta Republike Srpske iz Banja Luke na Zvezdarištu.

U Beogradu, 17.11.2017. godine


 

   I, evo nas pred početkom 14. Zvezdarišta!
Svečano otvaranje festivala je u petak, 17. novembra u 11h u foajeu Ustanove kulture “Vuk Stefanović Karadžić”. Prvu festivalsku publiku će dočekati cirkuski artisti i žongleri “Inex Cirkus Teatra” i plesači Plesnog kluba “Spin”. Festival će otvoriti predsednik Gradske opštine Zvezdara i predsednik Saveta festivala Miloš Ignjatović.
A prva predstava u takmičarskom programu je PEPELJUGA Igora Bojovića u režiji Ive Milošević, Pozorišta “Boško Buha”.

U Beogradu, 16.11.2017. godine


 

   ULAZNICE ZA ZVEZDARIŠTE RAZDELJENE ZA JEDAN DAN!

Ulaznice za svih 14 predstava 14. Zvezdarišta podeljene su za samo jedan dan.
Polovina ulaznica je podeljena vrtićima i školama za organizovane dolaske dece, a polovina gradjanima koji su došli na biletarnicu UK Vuk da ulaznice preuzmu za svoju decu.
Hvala našoj vernoj publici na velikom interesovanju!

U Beogradu, 13.11.2017. godine


 

   CIRKUSARIJE NA ZVEZDARIŠTU!

Dragi drugari,

Ako imate izmedju 7 i 14 godina i ako vas zanimaju tajne cirkusa i žonglerskih veština, prijavite se i dodjite na radionice žongliranja CIRKUSARIJE!

Imaćete priliku da vidite kako cirkuski artisti žongliraju i balansiraju lopticama, čunjevima i ringovima, kako vrte diablu, poj i hulahop, a zatim da se i sami oprobate u ovim veštinama.
Takodje, naučićete kako se na jednostavan način, sa materijalima i predmetima koje imamo kod kuće, mogu napraviti neki od žonglerskih rekvizita.

Cirkusarije vode cirkuski artisti: Tanja Milanović, Jelena Stanojević, Goran Krstović i Đorđo Ivanović.
Radionice se održavaju u sredu, 22. novembra 2017. godine u Multimedijalnoj sali Ustanove kulture “Vuk Stefanović Karadžić”:

I grupa od 14 do 16h

II grupa od 16 do 18h

Broj polaznika je ograničen na 20, pa zato požurite i na e-mail: zvezdariste@zvezdara.org.rs pošaljite svoje podatke: ime i prezime, uzrast, kontakt telefon i da li želite da budete u I ili II grupi.

U Beogradu, 12.11.2017. godine


 

   PODELA ULAZNICA

Ulaznice za sve predstave na Zvezdarištu su besplatne, a mogu se preuzeti na blagajni Ustanove kulture „Vuk Stefanović Karadžić“ počev od ponedeljka 13. novembra 2017. godine.

Radno vreme blagajne je od 16 do 20 časova (radnim danima i subotom) i 2 sata pre početka programa nedeljom. Telefon blagajne: 060 2424 860

Dobro došli na Zvezdarište!

U Beogradu, 11.11.2017. godine