Стручни жири

АЛЕКСАНДРА ГЛОВАЦКИ
Драматуршкиња и позоришна критичарка, уредница у Редакцији за културу Радио Београда. Дипломирала на одсеку Драматургије на Академији уметности у Београду, апсолвирала Општу књижевност са теоријом на Филолошком факултету у Београду.
Оригиналне драме: ’’Камен љубави са дна мора’’, ’’Вилинска кочија’’, ’’Бастијен и Бастијена’’, ’’Декамерон, дан раније’’, ’’Ружни’’. Драматизације: ’’Чаробњак из Оза’’, ’’Три мускетара’’, ’’Књига о џунгли’’, ’’Аладин’’, “Петар Пан“, “Том Сојер“

БОЈАНА ЛАЗИЋ
Позоришна редитељка, рођена 1977. године у Београду. Ауторка је преко 30 представа у институционалним и ванинституционалним позориштима у Србији, Хрватској, Албанији, Немачкој…
Добитница је неколико театарских награда, међу којима су и две награде за најбољу режију на фестивалу Звездариште 2010. и 2017. године. Дугогодишња је сарадница Драмског програма Радио Београда, а од 2014. до 2017. била је запослена као уредница серијала „Говори да бих те видео“ у Редакцији за политичку културу и документарно стваралаштво на Другом програму Радио Београда. Чланица је Извршног одбора Аситежа Србије.

СТЕФАН БУНДАЛО
Рођен у Козарској Дубици 1988. године, Академију Уметности завршио 2009. године у класи Небојше Дугалића. Стални је сарадник београдских позоришта, као и Народног позоришта Републике Српске: Народно Позориште Републике Српске: „Магареће године“, „Омер-паша Латас“; Народно Позориште у Београду: „Фигарова женидба и развод“, „Нова Страдија“, „Можда смо ми Мики Маус“; Југословенско Драмско Позориште: „ Покојник“, „Сумњиво лице“, „Отело“, „Госпођица“, „Дневник о Чарнојевићу“, „Уносно место“; Атеље 212: „Ноћна стража“, „Хомо Фабер“; Позориште Бошко Буха: „Сан летње ноћи“, Звездарски витез“, „Чаробњак из Оза“, „Питам се, питам, колико сам битан“.
На Которском фестивалу позоришта за дјецу 2019. године награђен Наградом за изврсну изведбу за улогу Курта у представи „Питам се, питам, колико сам битан“.