ТИХИ ДЕЧАК (прича о тишини)

ТИХИ ДЕЧАК (прича о тишини)

Позориште за децу Крагујевац, Србија Текст: Ана Душа и Тин Грабнар Режија: Тин Грабнар Драматургија: Ана Душа Музика: Митја…
ДЕБЕЛА

ДЕБЕЛА

Позориште младих, Сцена за децу, Нови Сад, Србија Ауторка: Силвија Шесто Режија: Емилија Мрдаковић Драматизација: Димитрије Коканов Идејно решење…
БЕЛА ГРИВА

БЕЛА ГРИВА

Позориште лутака Пинокио, Београд, Србија Љубинка Стојановић (по мотивима књиге Ренеа Гијоа) режија: Предраг Стојменовић Идејно решење костима, сценографије…