Ања Алач Јосифовски,
глумица, рођена је 29.09.1988. у Београду. Дипломирала је на Факултету драмских уметности у Београду, у класи проф. Драгана Петровића. Стални је члан ансамбла Београдског драмског позоришта у ком је одиграла мноштво улога у последњих десет година. Поред своје матичне позоришне куће, остварила је бројне улоге и у осталим позориштима у Београду. Снимила је велики број серија и филмова. Добитница је награде за најбољу младу глумицу на Фестивалу праизведби у Алексинцу. Издала је свој музички албум за Југотон, где потписује текстове песама и пева.


Ђорђе Косић,
дипломирани мастер драматург, рођен је 1996. у Београду. Добитник награде Стеријиног позорја за оригинални домаћи драмски текст за 2019/2020. за драму „Успаванка за Алексију Рајчић“, која је јавно читана у Народном позоришту у Београду, а затим и постављена на сцени Раша Плаовић. Као драматург и драмски писац радио у позориштима у Србији, Хрватској и БиХ. Драматург прва три издања фестивала ангажованог позоришта за младе „Ангажман Фест“, подржаног од стране Министарства културе Републике Србије. Осим позоришта, бави се и сценаристиком. Један је од оснивача и чланова креативне групе „Pointless films“.


Јана Маричић,
рођена је 1984. у Београду. Завршила је позоришну режију на Факултету драмских уметности. Режира у позориштима широм Србије: Народно позориште Сомбор, Југословенско драмско позориште, Битеф театар, Народно позориште Суботица, Народно позориште Кикинда, Позориште „Бошко Буха“, Књажевско-српски театар Крагујевац, Српско народно позориште итд., али и у другим медијима. Предаје глуму на Академији уметности у Београду.