ЛУТКАЛИШТЕ – креативна луткарска радионица

(позориште – лутка – игра – одрастање)

Субота, 30. септембар у 13:00 ч.
Позориште “Пан театар”, Булевар краља Александра 298

     Звездариште вас позива у авантуру израде лутака од рециклажног материјала! У веселој и креативној атмосфери, повезујући уметност и екологију, покренућемо вас да се бавите уметношћу, да се заинтересујете за процес рециклаже и да научите да од свакодневних материјала направите оригиналне лутке.

 Уз стручно вођење глумице Бојане Ђурашковић, кроз двочасовну луткарску радионицу, направићете сопствену оригиналну лутку коју ћете понети са собом кући.

  Дођите да се дружимо, да се играмо, да разменимо и поделимо идеје, да заједно маштамо и креирамо, да рециклирамо и стварамо лутке! И, наравно, да на крају “оживимо” лутке које смо направили!

Бојана Ђурашковић – глумица, рођена је 28.2.1996. у Београду. Дипломирала је глуму 2018. године на Академији уметности у Београду, у класи професорке Мирјане Карановић и асистената Дамјана Кецојевића и Јелене Ћурувије. Глумила је у филмовима, серијама и представама. Неке од представа у којима је играла су “Електра”, “Сама је тражила” и “Коронирајмо”, док су неке од представа за децу у којима је глумила “Ружно паче”, “Црвенкапа”, “Пинокио”, те “Аска и вук”. Има бројна интересовања, а такође се бави уметничким клизањем, јахањем и другим разним спортовима.

Трајање: 2 сата
Препоручени узраст: 6+